Poznaj świat chemii - zajęcia dla dzieci

Świat chemiiZapraszamy dzieci na zajęcia zatytułowane POZNAJ ŚWIAT CHEMII, które odbędą się 13 czerwca 2013 /czwartek/ w godz. 17.30–19.00 w Gdyni (ul. Tatrzańska 35). Cena: 19 zł od dziecka z rodzicem lub opiekunem. Prowadząca: dr Magdalena Bogalecka. Zajęcia są kierowane do dzieci w wieku 6-11 lat, które wraz z rodzicem lub opiekunem, pod kierunkiem osoby prowadzącej będą wykonywały proste doświadczenia chemiczne. Celem spotkania jest nie tylko dobra zabawa, ale wyrabianie umiejętności obserwacji oraz samodzielnego i prawidłowego myślenia oraz formułowania wniosków, a także kształtowania dociekliwości badawczej właściwej dla nauk przyrodniczych. Istnieje dodatkowo możliwość zamówienia zajęć przez szkoły podstawowe i przedszkola. Zdjęcia z poprzednich zajęć ZOBACZ TUTAJ.

Zgłoszenia prosimy kierować do: Fundacji Magis tel. 58 661 65 56; 664-92-52-52 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.